ale gelului cu extract de melc

Mucusul de melc este unul dintre noii copii în frumusețe și devine un ingredient căutat, care a fost promovat pentru a reduce liniile fine, fermă pielea, reduce ridurile, reduce cicatricile de acnee, îmbunătățește pielea uscată și chiar previne formarea petelor întunecate. Secretul succesului mucusului de melc constă în faptul că acesta conține un nivel ridicat de acid hialuronic, care atrage și menține umezeala pe suprafața pielii. Interesant este că un studiu efectuat pe melci a constatat că slime lor este capabil să stimuleze producția de colagen.

beneficii exceptionale ale gelului cu extract de melc

În îngrijirea cosmetică a pielii, extractul de melc este folosit ca ser sau esență și se aplică cel mai bine după curățare, toner și înaintea oricăror formulări mai groase, cum ar fi o cremă. „Mucina de melc ajută la repararea barierei pielii și la blocarea iritanților, oferind în același timp vitamine și minerale bune pentru pielea ta”, explică dermatologul Dr. Lain. Acestea includ peptide vindecătoare de mangan și cupru, zinc antiinflamator, acid hialuronic hidratant și o mulțime de antioxidanți.

Un renumit expert în extract de melc, Dr. Lain, recomandă adăugarea acestui produs la rutina ta de frumusețe dacă suferi de oricare dintre aceste afecțiuni:

Beneficiile excepționale ale gelului cu extract de melc

„Filtratul de secreție de melc are potențialul de a reduce aspectul liniilor fine și a ridurilor, de a crește hidratarea și de a întări pielea”, spune ea. „De asemenea, are proprietăți antimicrobiene, așa că ajută la controlul bacteriilor care provoacă acnee.”

Ingredientul cheie al acestui gel este Poly-Helixan, care este derivat din secretia de melc de gradina chilian Helix Aspersa si are beneficii exceptionale pentru tenul tau. Ambalat cu alantoină, carbonat de calciu, enzime proteolitice, elastină, o varietate de vitamine (A, C și E), alfahidroxiacizi și o mulțime de alți compuși naturali, acest ingredient este un tezaur de bunătate.

Acest produs este potrivit pentru toate tipurile de piele, în special pentru cele cu pete, vergeturi, riduri și uscăciune. Curata in profunzime fata pentru a indeparta murdaria, reziduurile de machiaj si impuritatile acumulate pe parcursul zilei. De asemenea, stimulează regenerarea celulară, ajută la restabilirea elasticității și îmbunătățește strălucirea tenului și aspectul cicatricilor.

Formula sa unică de Snail Mucin Intensive Complex a fost special dezvoltată pentru pielea sensibilă. A fost testat clinic și a demonstrat că crește hidratarea, calmează pielea și reduce roșeața cauzată de iritații. Acesta este un gel ușor, non-gras și ușor de absorbit, fără parabeni.

Are o textură mătăsoasă care este ușor de amestecat în piele și poate fi aplicată ca tonic al doilea pas, înaintea oricăror produse cremă. Este recomandat să utilizați acest produs cât de des este necesar pentru cele mai eficiente rezultate. Acest produs hrănitor a fost special formulat cu filtrat de secreție enzimatică de melc pentru a oferi pielii dumneavoastră ingredientele esențiale de care are nevoie. Este un produs grozav pentru cei cu piele sensibilă care caută un tratament intens. Are, de asemenea, un parfum ușor, care este plăcut de folosit. Produsul este fără cruzime, ceea ce înseamnă că melcii nu sunt uciși pentru a produce acest ingredient. Utilizați dimineața și seara pe față, gât și decolteu. Masați ușor o cantitate mică în piele cu mișcări circulare și clătiți bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *